Demineraliseret skyllevand til overfladebehandling

 

Vandkvaliteten er afgørende

I forbehandlingssystemet udføres rensning, skylning og forberedelse af emnets overflade. Det er vigtigt, at emnets overflade rengøres grundigt for al snavs, olier og forurenende stoffer inden selve belægningsprocessen.

Der findes mange tekniske og kosmetiske formål med overfladebehandling forud for pulverlakering, flydende maling eller elektrocoating. Nogle af de vigtigste er korrosionsbeskyttelse, optimal vedhæftning, ensartede, pæne og holdbare overflader. Den rigtige skyllevandskvalitet er derfor afgørende.

Vandbehandling designet til overfladebehandlingsindustrien

SILHORKO har både egen ingeniørafdeling, konstruktionsafdeling og produktionsfaciliteter. Dette unikke forhold giver en fleksibel udviklingsproces, hvor vi nøje kan følge med udviklingen inden for overfladebehandlingsindustrien og tilbyde koncepter og løsninger, der er målrettet specielle applikationer.

Vi tilbyder et bredt og komplet produktprogram af vandbehandlingsanlæg baseret på modulære standardsystemer. Anlæggene kan kombineres og udbygges individuelt til det givne projekt, men vi kan også nemt tilpasse modulerne til den enkelte kundes krav.

Miljøvenlig, kromfri passivering af aluminium med DI-vand. Spædevandsløsningen består af blødgøringsanlæg og omvendt osmoseanlæg. Recirkulationsdelen omfatter ionbytningsanlæg og aktivt kulfilter.
 
Korrosionsbeskyttelse, optimal belægningshæfteevne, overlegne optiske egenskaber og langtidsholdbare overflader – formålet med et forbehandlingssystem er blandt andet at sikre disse faktorer. At have den rigtige skyllevandskvalitet er altafgørende.
 

Brochure om demineraliseret skyllevand til overfladebehandling (PDF - 8 sider)

Download brochure: Demineraliseret skyllevand til overfladebehandling
 

Dine fordele

Med et komplet anlæg fra SILHORKO får du

  • Høj kvalitet af overfladebehandlingen af metal- og/eller plastprodukter
  • Problemfri drift – baseret på årtiers erfaring
  • Lavt vandforbrug med recirkulation af skyllevand
  • Ingen malingshæmmende stoffer som silikone
  • Nem installation takket være rammemontage og elektrisk installation udført fra fabrik
  • Dokumentationspakke
  • Bred vifte af servicepakker

 

Læs også

 

 

Links