SILHORKO service


Service er en tillidssag – og en sag for specialister. Med kompetente serviceteknikere i front, der også kan trække på vores andre specialister inden for ALLE tekniske aspekter af vandbehandling, holder vi dit vandbehandlingsanlæg kørerende 24/7/365.

Landsdækkende service

Vores service er landsdækkende og kendetegnet ved en hurtig identifikation og løsning af opgaverne. Serviceafdelingen står til rådighed til løsning af såvel løbende vedligeholdelsesopgaver som akutte serviceopgaver. Vi har servicevogne i alle dele af landet, så vi altid er i nærheden. Vores serviceafdeling tilbyder assistance 24 timer i døgnet, alle ugens dage. Hvis du har problemer, hjælper vi dig med at løse dem telefonisk eller ved at sende en servicetekniker til stedet.

Garanti for resultat og ydelse

Vores service er 100% fokuseret omkring vandbehandlingsanlægget og det tilhørende tekniske udstyr. Vi har mere end 75 års erfaring med vandbehandling og har derfor indgående kendskab til såvel anlæg som processen. Vi giver sikkerhed for at vandbehandlingsprocessen fungerer optimalt og leverer den ønskede vandkvalitet.

Fuld dokumentation

Vi udfører fuld dokumenteret service, uanset om opgaven lyder på serviceeftersyn, forebyggende vedligeholdelse, fejlfinding eller opstart af nye vandbehandlingsanlæg. Du kan læse mere om vores dokumentation og serviceaftaler til både vandværker og virksomheder ved at klikke på et af de to billeder nedenfor. 

Kontakt

Henvendelse kan ske direkte til vores lokale afdelinger:

Jylland/Fyn (Stilling): 87 93 83 00
Sjælland (Hillerød): 48 20 10 00
service.dk@silhorko.dk

Udenfor normal arbejdstid vil der på telefonsvarer være oplysning om muligheden for at benytte vores vagttelefon.

Service - Drikkevand

Klik her for at læse mere om vores servicetilbud til vandværker

Service - Teknisk vand

Klik her for at læse mere om vores servicetilbud til virksomheder

Læs også

 

Links